Engedjék meg, hogy bemutassuk vállalkozásunkat.​

0

Éve a piacon

0 +

Viszonteladók

0 +

Lojális ügyfelek

Hagyományos és Magyar családi receptúrák alapján kezdtük meg gyártásunkat a nyolcvanas évek legvégén. Cégünk központja és gyára Lajosmizsén, Bács-Kiskun megyében található. Cégünk 1990 óta működik, kezdetben magán vállalkozásként, és 2004 óta Házisweets Kft néven. Napjainkra már országosan ismert és elismert gyártóvá tudtunk fejlődni. A fő tevékenységünk édesipari termékek gyártása, és országos kereskedelme.

A folyamatos fejlesztés, bővítés, korszerűsítés a jellemző ránk, keressük az Önök ízlésének legmegfelelőbb édességeket.  Termékkínálatunkban jól ismert márkáinkra helyezzük a fő hangsúlyt, mint például a CHOCO, Dr. Torok, FRU karamell, Candy Bon család, de folyamatosan új termékekkel is megjelenünk a piacon, Cukorkavics, Fahéjas mogyoró. A jelenleg termelt és forgalmazott cikkelemeink magában foglalják az édesipar jelentős palettáját, a hagyományos magyar íz világot és a modern nemzetközi trendeket – kókuszos csemege több ízben, töltött és töltetlen keménycukorkák, pehelycukrok, puhakaramellák, szőlőcukorkák, cukormázas mogyorók, gyümölcs zselék, gumicukrok, töltött furé, krumplicukor, dianás cukor, drazsék, szaloncukrok és a vásárokban népszerű lédig édesipari termékek. A Choco, a Dr. Torok és az új „Pepita” termékcsaládunkkal a hazai fogyasztókat, míg a Candy Bon termékcsaládunkkal a hazai és a külföldi fogyasztókat céloztunk meg.

Árkategóriában a jó minőségű, de ugyanakkor a megfizethető termékek gyártására szakosodtunk, szem ellőtt tartva a piaci és az Önök igényeit. A kereskedelemben teljes országos lefedettséggel rendelkezünk. Termékeinket megtalálják az édesség nagykereskedelmi egységek, a hazai és a külföldi üzletláncok, a kiskereskedelmi boltok polcain és a vásározók standjain országszerte. Jelentős az export forgalmunk is Európa országaiba. Köszönjük megtisztelő figyelmét, hogy az előző pár-percét ránk szánta és megismerkedett termékeinkkel. Reméljük a jövőben Önt is a népes fogyasztótáborunk tagjai között tudhatjuk és egy kis örömet, mosolyt csempészhetünk hétköznapjaiba, hiszen ezért dolgozunk Kollégáinkkal nap mint nap.

Tekintsd meg termékeinket

Kitüntetésünk

2012-ben kitüntető díjban is részesült a minden pillanatban rendelő Dr.Torok. A terméket azóta is magas minőségbe a legjobb alapanyagokból készítjük.