Pályázatok

Kedvezményezett neve: HÁZISWEETS Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A projekt címe: Munkahelyi képzések a HÁZISWEETS Kft.-nél

A szerződött támogatás összege:  42 455 727 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt fő célja a munkavállalók foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása a vállalkozások versenyképességének növelése érdekében. A projekt támogatja és ösztönzi az élethosszig tartó tanulást, szakmai és személyes készségek folyamatos fejlesztését, valamint a kompetenciák bővítését, függetlenül a munkaerő korától, nemétől, előképzettségétől és életkörülményeitől. A munkavállaló számára a felnőttkori tanulás kulcsfontosságú szerepet tölt be a munkaerő-piaci, gazdasági, társadalmi és technológiai változásokhoz való minél könnyebb alkalmazkodásban.

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés):  2020.01.31

A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00592

Kedvezményezett neve: HÁZISWEETS Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A projekt címe: Adaptív innováció megvalósítása a Házisweets Kft-nél.

A szerződött támogatás összege: 29.653.512 Ft,-

A támogatás mértéke (%-ban): 50%

A projekt tartalmának bemutatása:

A beruházás révén olcsóbb előállítású, magasabb minőségű - közép és prémium termékek jelennek meg kínálatunkban. Egészségesebb alapanyagokat használhatunk, cukormentes édességek és vitaminozott termékek is készülhetnek. A hagyományos édességek mellett új piaci kínálatot adunk. Az export piaca bővülhet lengyel, ukrán, orosz, német, dán vevőkkel. A termelési volumen növekedés és a magasabb technológiai előírások miatt 2-3 fővel bővül a létszám. A cég jelenlegi termelő üzeme mind területnagyságban, minőségi előírásban alkalmas a fejlesztésre.

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2019. november 30.

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-03386

Kedvezményezett neve: HÁZISWEETS Kft.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01448

A projekt címe: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a HÁZISWEETS Kft-nél.

A szerződött támogatás összege: 25 180 506 Ft-

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

Projekt befejezésének dátuma: 2022.02.28.

A projekt tartalmának bemutatása:

A cég vezetése elkötelezett a folyamatos eszközfejlesztés és korszerűsítés mellett. Ennek köszönhetően a projekt fő célja, hogy a tervezett eszközbeszerzések és üzleti fejlesztések révén a cég kapacitása növekedjen, és a korszerűbb gépeknek köszönhetően a működési folyamatok modernizálódjanak.

A minőségi élelmiszer gyártáshoz, csomagoláshoz és a szállítási határidők betartásához minden esetben szükség van a megfelelő és korszerű gépparkra. Ennek biztosítására a támogatásból új fordító pálya és rendező kihordó szalag, élelmiszeripari fémdetektor, új targoncák kerülnek beszerzésre.

A projekt során két féle vállalati megújulást és technológiaváltást segítő képzést valósítunk meg. A képzések a munkavállalók érdekeit figyelembe véve kerültek kiválasztásra. A projekt során nyelvi képzés megvalósítását tervezzük, lehetővé téve ezzel a humánerőforrásunk fejlesztését, és ezzel versenyképességünk megőrzését.

A másik vállalati megújulást és technológiaváltást segítő képzés, a projektmenedzsment tréning. A kiválasztott munkavállalók a képzés során új ismereteket sajátíthatnak el a projekt priorizálás és kiválasztás, illetve a projekttervezés és megvalósítás terén.

A projekt során tervezett tevékenységek növelik a termelékenységet, biztosítják a technológiai megújulást, ezáltal hozzájárulnak az árbevétel növekedéséhez, mely révén cégünk képes lesz megtartani jelenlegi munkavállalói létszámát.

Kedvezményezett neve: HÁZISWEETS Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A projekt címe:  Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása, energiahatékonyság növelése a Házisweets Kft.-nél.

A szerződött támogatás összege: 8 229 340 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 55 %

Projekt befejezési dátuma:2021.07.14.

A projekt azonosító száma:GINOP-4.1.4-19-2020-00581

Projekt célja:

Jelen projekt megvalósítása során a vállalkozásnál egy  59.94 kWp teljesítményű napelemes rendszer került telepítésre. Az projekt megvalósításának köszönhetően a vállalkozás működési költségei csökkentek, illetve csökkent a káros anyag kibocsátás mértéke is.